Grad Jastrebarsko domaćin skupštinarima Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije

Jučer, 18. prosinca u kongresnom centru Princess održala se redovna sjednica Skupštine Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Na početku sjednice, predsjednik Skupštine Vladimir Bregović pozdravio sve prisutne i zahvalio domaćinu predsjedniku Sportske zajednice Grada Jastrebarsko Domagoju Šlatu na domaćinstvu. Gospodin Šlat također je pozdravio sve  prisutne, te je  zaželio uspješnu sjednicu i ugodno druženje skupštinara nakon sjednice.

Na sjednici Skupštine  jednoglasno je usvojeno Izvješće nadzornog odbora i Financijsko izvješće za 2017. godinu.  Zadnja točka, ujedno i najvažnija točka dnevnog reda bila je Usvajanje programa rada i plan sredstava za sufinanciranje javnih potreba u sportu Zagrebačke županije.

Nakon kraće rasprave, jednoglasno je usvojen program rada i plan raspodijele financijskih sredstava.Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: Molimo vas da kod pisanja komentara poštujete različita mišljenja i da se držite osnovnih pravila ponašanja. Komentari koji budu uvredljivi, te ako nakon opravdanog razloga budu prijavljeni, će biti i izbrisani. Kod svakog komentara, sustav automatsko zapiše IP adresu, tako da je svatko potpuno sam odgovoran za moguće posljedice. Zahvaljujemo!*

Grad Jastrebarsko domaćin skupštinarima Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije

vrijeme za pročitati: 1 min
0