Stolnotenisači stigli do prve pobjede u sezoni

U svom četvrtom i petom nastupu u novoj sezoni 1. Hrvatske stolnoteniske lige za muške zapad, ekipa STK Jaska na domaćem je terenu konačno stigla do prve, a potom i do druge pobjede. U prvom susretu u kojem su Jaskanci propustili priliku visoko poraziti STK Bajer iz Fužina na kraju su ipak slavili s minimalnih 4:3, da bi u drugom susretu bili puno uvjerljiviji i ubilježili drugu uzastopnu pobjedu nakon što su bili bolji od STK Kvarner iz Rijeke sa 4:1.

Ženska ekipa STK Jaska sa dvostrukog gostovanja u 4. kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene u Jadranovu i Crikvenici vratila se je sa polovičnim uspjehom. U prvom susretu jaskanske su stolnotenisačice bile bolje od vrlo dobre ekipe STK Sveti Jakov Jadranovo pobijedivši ih sa 4:2. U drugom susretu dana naišle su na vrlo raspoloženog domaćina STK Crikvenicu i doživjele visok poraz rezultatom 4:1 iako su po prikazanoj igri zaslužile više. U narednom kolu jaskansku ekipu očekuje gostovanje u Samoboru i Svetoj Nedelji.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScriptDodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: Molimo vas da kod pisanja komentara poštujete različita mišljenja i da se držite osnovnih pravila ponašanja. Komentari koji budu uvredljivi, te ako nakon opravdanog razloga budu prijavljeni, će biti i izbrisani. Kod svakog komentara, sustav automatsko zapiše IP adresu, tako da je svatko potpuno sam odgovoran za moguće posljedice. Zahvaljujemo!*

Stolnotenisači stigli do prve pobjede u sezoni

vrijeme za pročitati: 1 min
0