Izvještaj s natjecanja 13. Bjelovar Open i 3. Kup četiri rijeke

Članovi Orijentacijskog kluba Jelen odradili su odličan posao proteklog vikenda, sudjelovanjem, ali i organizacijom natjecanja u orijentacijskom trčanju.

U subotu 30. rujna pored Bjelovara održano je natjecanje 13. Bjelovar Open, na kojem smo nastupili s pet natjecatelja. Najuspješniji bio je Daniel Fabijanić trećim mjestom u M21B kategoriji, dva mjesta ispred Dalibora Stankovskog. U istoj kategoriji Matija Puhek stigao je do desetog mjesta. U kategoriji M21A Ivan Šeperić-Grdiša zauzeo je dvanaesto mjesto, a Mijat Perić petnaesto.

Dan kasnije OK Jelen organizirao je 3. Kup četiri rijeke u Dugoj Resi, natjecanje u orijentacijskom trčanju koje se bodovalo i za Kup Hrvatske. Od 144 prijavljena natjecatelja, nastupilo ih je 133, od čega i nekoliko naših članova. Dan Kobasić ponovio je uspjeh s Japetića te zauzeo odlično treće mjesto u M12 kategoriji, a Vladimir Miovec bio je peti u OPEN kategoriji. Isto mjesto osvojio je i Dalibor Stankovski u M21B kategoriji.

Na istom natjecanju za OK Maksimir nastupili su i jaskanci Petar i Ana Delić te zauzeli prvo i drugo mjesto u svojim kategorijama, a Damir Miljković bio je deveti za OK Vihor.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScriptDodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: Molimo vas da kod pisanja komentara poštujete različita mišljenja i da se držite osnovnih pravila ponašanja. Komentari koji budu uvredljivi, te ako nakon opravdanog razloga budu prijavljeni, će biti i izbrisani. Kod svakog komentara, sustav automatsko zapiše IP adresu, tako da je svatko potpuno sam odgovoran za moguće posljedice. Zahvaljujemo!*

Izvještaj s natjecanja 13. Bjelovar Open i 3. Kup četiri rijeke

vrijeme za pročitati: 1 min
0