Svetojanske mažoretkinje na Europskom prvenstvu; kreću audicije za upis novih članica

Postignutim rezultatim na Državnom prvenstvu u Karlovcu održanom u svibnju ove godine, plasirale su se na Europsko prvenstvo koje se održava u Sloveniji gradu Laško od 7. do 10. rujna.

Prvenstvo ove godine okuplja natjecateljice u 86 formacija i 170 neformacija. Laško će okupiti oko 1500 mažoretkinja  iz Austrije, BiH, Češke, Francuske, Crne Gore, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Svetojanke mažoretkinje će predstavljat Hrvatski mažoret savez i Republiku Hrvatsku u štap kategorijama sa formacijom od 17 djevojaka – seniorke, juniorke  i kadetkinje i neformacijski oblicima; par seniorke Aleta Jurkovac i Leona Jerčinović , par juniorke Leonarda Čunko i Natalija Mahovlić, par kadetkinje Laura Bošnjak i Nika Novosel, solo seniorke Paula Petruša, solo juniorka Laura Tkalčić, solo juniorke Isabella Amanda Cvitanović, solo kadetkinja Dalia Belan.

Neformacijski oblici na rasporedu su u petak, a formacije u subotu sa defileom i nedjelju koreografirani program i proglašnje rezultata. Prvenstvo se održava u sportskoj dvorani Tri Lilije u Laškom koju će u nedjelju ispuniti i naši navijači.

*AUDICIJA*

Subota; 16.09.2017. i 23.09.2017 u 17.00 sati ispred Osnovne škole Ljubo Babić održat će se audicije za upis novih članica. “Neka i tvoj osmijeh krasi odoru boje ciklame” Za djevojke od 4 do 25 godina. Vidimo se!!! Za sve dodatne informacije upit uputite u inbox i na e-mail adresu svetojanskemazoretkinje@gmail.com.Svetojanske mažoretkinje na Europskom prvenstvu; kreću audicije za upis novih članica

vrijeme za pročitati: 1 min
0