Lucija Hodak osvojila brončanu medalju

Dana 02.09.2017.g. u Čakovcu u sportskoj dvorani Graditeljske škole održano je veliko međunarodno karate natjecanje „21. MEĐIMURJE OPEN“ na kojem je nastupilo 12 država s 1105 natjecatelja iz 112 klubova.

Na ovom natjecanju nastupili su naši najbolji natjecatelji koji su tijekom ljeta imali intenzivne pripreme za važna natjecanja koja ih očekuju: Karlo Volarić kadeti borbe do 70 kg., Lucija Hodak kadetkinje borbe preko 54 kg. i Luka Vučinić juniori borbe do 68 kg.

Ovom prilikom LUCIJA HODAK  u konkurenciji od 25 natjecateljki osvojila je brončanu medalju.

Ostali naši natjecatelji imali su također odlične nastupe. Karlo Volarić sudačkom odlukom 3:2 izgubio je u borbi za medalju, dok je Luka Vučinić u svojoj kategoriji minimalnim rezultatom izgubio od osvajača prvog mjesta.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScriptDodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: Molimo vas da kod pisanja komentara poštujete različita mišljenja i da se držite osnovnih pravila ponašanja. Komentari koji budu uvredljivi, te ako nakon opravdanog razloga budu prijavljeni, će biti i izbrisani. Kod svakog komentara, sustav automatsko zapiše IP adresu, tako da je svatko potpuno sam odgovoran za moguće posljedice. Zahvaljujemo!*

Lucija Hodak osvojila brončanu medalju

vrijeme za pročitati: 1 min
0