Javor prima nove članove!

Gradsko pjevačko društvo “Javor” prima nove članove! Pjevačice i pjevači željni dobre glazbe, pozitivnih vibracija, druženja, izleta i nastupa mogu se priključiti Javorašima i njihovom dirigentu Mariju Kambiću UTORKOM od 20:30 sati u Glazbenoj školi Jastrebarsko, sve do 17. listopada, u vrijeme redovnih proba “Javora”.

Gradsko pjevačko društvo “Javor” osnovano je u Jastrebarskom davne 1875, a njegovo djelovanje obnovljeno je u rujnu 2013. u sklopu Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom. U posljednje četiri godine “Javor” je održao niz zapaženih nastupa u Jastrebarskom i okolici. Zbor se želi pojačati na početku nove pjevačke sezone, u kojoj je planiran niz nastupa u Hrvatskoj, ali i inozemno gostovanje u suradnji s Kazalištem Škrabe.

Dođite i postanite član najstarijeg pjevačkog društva jaskanskog kraja!

MH

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScriptDodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: Molimo vas da kod pisanja komentara poštujete različita mišljenja i da se držite osnovnih pravila ponašanja. Komentari koji budu uvredljivi, te ako nakon opravdanog razloga budu prijavljeni, će biti i izbrisani. Kod svakog komentara, sustav automatsko zapiše IP adresu, tako da je svatko potpuno sam odgovoran za moguće posljedice. Zahvaljujemo!*

Javor prima nove članove!

vrijeme za pročitati: 1 min
0