Još samo danas prijave za “Ljetni kazališni kamp Hawk City 2017”

Ovoga će se ljeta po prvi put u Jastrebarskom, u organizaciji Kazališta Škrabe, održati Ljetni kazališni kamp “Hawk City 2017”.

Kazalište Škrabe, koje djeluje u sklopu udruge Kreativni studio Zvrk, prošle je sezone oduševilo hit-predstavom “Velika tajna Sherlocka Holmesa” Nine Škrabea, a usred ljeta svojim će vjernim glumcima, ali i nekim novim ljubiteljima kazališta, pružiti uživanje u svijetu kazališta za vrijeme ljetnih školskih praznika. Kamp je prvenstveno namijenjen učenicima osnovne i srednje škole koji mogu, ali i ne moraju imati prethodnog kazališnog iskustva.

Kamp će se na više lokacija u Jastrebarskom održati od sredine srpnja do sredine kolovoza 2017, a prijave se primaju do 17. srpnja 2017. na mail-adresu kazaliste.skrabe@gmail.com. Upisnina će biti 100 kn po polazniku, a iskaznica koju će svi upisani dobiti bit će ulaznica za sve aktivnosti koje će se provoditi u sklopu Kampa – pohađanje satova glume i proba za nove predstave Kazališta Škrabe, probe scenskog pokreta, plesa i koreografije, kazališne pustolovine na svježem zraku te priprema kazališnih prizora za izvođenje na završnoj svečanosti Kampa na kojoj će nastupiti svi polaznici Kampa.

Ljetni kazališni kamp “Hawk City 2017” održava se uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Zagrebačke županije, a nadamo se da će postati brand našeg grada i kraja.1 Comment on Još samo danas prijave za “Ljetni kazališni kamp Hawk City 2017”

  1. vrućine // 05/08/2017 at 01:12 //

    ….ajmo pameti svekolikih vrsta…,po čemu će napokon vaši džepovi osjetiti dobrodošlicu?..(u vidu turizma),po kazalištu,ili vinu.
    Možda se desi čudo ,samo od sebe,ali “kotača”ni u pelenama.

Komentari su zatvoreni.

Još samo danas prijave za “Ljetni kazališni kamp Hawk City 2017”

vrijeme za pročitati: 1 min
1