Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog

Željka Kovačić, Leon Bastašić, Ignac Smetko, Ivan Budiščak, Goran Neralić, Petar Španić, Milan Frkonja, Snježana Janković, Nedjeljko Bujan, Tomislav Preprotić, Miljenko Pavlaković, Luka Cipurić, Andrej Krlin, Jurica Paljug, Nikola Ivčec, Filip Tončić i Roman Rodić, svečano su danas prisegnuli raditi za dobrobit svih građana našega grada. Novi saziv Gradskog vijeća grada Jastrebarskog tako će činiti, kao i do sad, 17 vijećnika. Za predsjednicu jednoglasno je izabrana Željka Kovačić (SDP), koja je Vijećem predsjedavala i protekle 4 godine, a za njene zamjenike izabrani su jednoglasno Ivan Budiščak (HSU) i većinom glasova Filip Tončić (HSS). Za potpredsjednika Gradskog vijeća bio je predloženi i vijećnik Tomislav Preprotić (HDZ), koji prijedlog nije podržan većinom glasova.

Podsjetimo, većinu je na lokalnim izborima osigurao SDP s parterima kojima je pripalo 9 mandata, ukupno 6 mandata ima HDZ, a po jedan su ostvarili HSS i MOST. Konstituirajućoj sjednici prisustvovalo je svih 17 vijećnika, od kojih su i dvije žene iz redova SDP-a, Željka Kovačić i Snježana Janković.  Na sjednici Vijeće je izabralo i nove članove mandatnog povjerenstva i Odbora za izbor i imenovanja, te ostale članove radnih tijela.

Novoizabrana predsjednica Gradskog vijeća, Željka Kovačić, u svom je prvom obraćanju pozvala vijećnike na argumentiranu i konstruktivnu raspravu i zalaganje za dobrobit svih građana našega grada.

Novoizabranoj predsjednici i potpredsjednicima Gradskog vijeća, kao i svim vijećnicima čestitao je i zaželio uspjeh u radu i gradonačelnik Zvonimir Novosel, pozvavši ih na kvalitetnu suradnju i zajednički rad koji će doprinijeti boljitku našega grada i svih njegovih stanovnika.2 Comments on Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog

  1. Mač"e"k u čizmama // 11/06/2017 at 23:01 //

    Tu se nema kaj predlagat,jer da u toj općini nemea nekoliko zvučnih ,poduzetničkih imena,motike ,trsa i vina ,za taj grad se nebi ni čulo ,ni znalo.Šteta što ovi nabrojani nemaju posebnu općinu i vjeće.Ovo je grad parazita koji žive od tuđe muke,a oni ubiru plodove kroz samopromociju.SDP ŠTAB,oduvijek ,i nikad zaboravljeni “PIONIRSKI CENTAR”

  2. domoljub // 10/06/2017 at 21:45 //

    Sad bi se HNS trebal pridružiti HDZ ak im nije do fotelja ili stolaca,neznam kaj u gradu budućnosti imaju,a kaj je sa HSS kam oni u Jaski pripadaju,a penzioneri čiji su oni Hreljini ili nezavisni,trebalo bi se presložiti vijeće u gradu budućnosti tak da imamo gradsko poglavarstvo budućnosti.Kaj mislite o prijedlogu??

Komentari su zatvoreni.

Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog

vrijeme za pročitati: 1 min
2