Kandidati HSS-a predali kandidature!

HSS-ov kandidat za gradonačelnika grada Jastrebarskog Filip Tončić predao je potpise i kandidaturu Gradskom izbornom povjerenstvu grada Jastrebarskog za lokalne izbore koji se održavaju 21. svibnja ove godine. Hrvatska seljačka stranka predala je i kandidacijsku listu za izbore za Gradsko vijeće grada Jastrebarskog na koje izlazi samostalno.

U pratnji dvojice kandidata za zamjenike gradonačelnika, Dejana Juranića i Matije Fratrića, Filip Tončić HSS-ov kandidat za gradonačelnika grada Jastrebarskog na lokalnim izborima koji se održavaju 21. svibnja ove godine, predao je kandidaturu Gradskom izbornom povjerenstvu. Uz kandidaturu za gradonačelnika, HSS je predao i kandidacijsku listu za Gradsko vijeće čiji je nositelj Boris Klemenić.

Time je HSS prvi u Jaski predao obje kandidature dva dana prije isteka roka za kandidiranje. HSS na lokalne izbore izlazi samostalno i to prvi puta nakon 16 godina. Predana lista za Gradsko vijeće poštuje načelo ravnopravnosti spolova i vodi računa o uravnoteženoj zastupljenosti žena i muškaraca sukladno odredbama Zakona o ravnopravnosti spolova.

HSS u Jaski ima svoju povijest, a Jaska u HSS-u budućnost. Izbori pred nama prilika su pokrenuti promjene u Jaski i vratiti Jasku na put rasta i razvoja. Program koji je HSS nedavno predstavio bit će okosnica budućnosti našeg grada i garancija napretka za sve naše sugrađane. Jaski je potreban spoj mladosti i iskustva, a HSS nudi nove ideje i novu energiju koja je Jaski itekako potrebna.

Lista Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke Jastrebarsko je sljedeća:

1. Boris Klemenić
2. Filip Tončić
3. Dejan Juranić
4. Božidar Razum
5. Anđelko Reparinec
6. Ivica Stinčić
7. Kristina Tandarić
8. Matija Fratrić
9. Vlatka Majcenović
10. Vladimir Pačić
11. Natalija Pavlak
12. Helena Stić
13. Maja Mesic
14. Dragutin Mulig
15. Sabine Vid
16. Mirjana Krčmar
17. Draženko HerjavecKandidati HSS-a predali kandidature!

vrijeme za pročitati: 1 min
0