Filip Tončić predstavio zamjenike, HSS predstavio program

Izborni stožer Gradske organizacije HSS-a Jastrebarsko sinoć je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Jaskanski HSS predstavio je program koji Jasku vodi na put rasta i razvoja, program kojim HSS izlazi na predstojeće lokalne izbore u svibnju. Filip Tončić sinoć je okupljenima predstavio i kandidate za zamjenika gradonačelnika Jaske, Dejana Juranića i Matiju Fratrića.

Mladi tim HSS-ovaca na izbore izlazi uz veliku potporu članova stranke. Tako su se u izbornoj utrci za mjesto gradonačelnika Filipu Tončiću pridružili kandidati za zamjenike Dejan Juranić i Matija Fratrić. Okupljeni su ih sinoć imali priliku upoznati, družiti se s njima i čuti njihove poruke.

Zahvaljujem Gradskom odboru što mi je dao jednoglasno podršku u ovoj kandidaturi – rekao je Dejan Juranić i dodao – ovo je za mene čast, ali i odgovornost. Na ovu kandidaturu ponukala me želja da od Jaske napravimo bolje mjesto za život, da stvorimo moderan mali grad u kojem će se moći i raditi i živjeti. Vjerujem u naš mladi tim, vjerujem u HSS i pozivam vas sve da u svibnju izaberete promjene koje će donijeti ljepše sutra.

Nakon Juranića okupljenima se obratio Matija Fratrić, rođeni Jaskanac kojem je HSS usađen duboko u srce. Fratrić je također zahvalio Gradskom odboru na jednoglasnoj potpori i istaknuo – U Jaski živim od svog rođenja, u Jaski radim, uskoro ću tu zasnovati obitelj. Želim dati sebe za svoj grad kojeg ćemo zajedno osnažiti. Za to nam je potrebna vaša pomoć – rekao je Fratrić i dodao – izađite na lokalne izbore i glasajte za HSS.

Uz mnoge članove HSS-a na predstavljanju su bili i simpatizeri stranke koji su imali priliku čuti najvažnije dijelove programa koji će biti osnova politike HSS-a u narednom razdoblju. Kandidat HSS-a za gradonačelnika Jaske Filip Tončić predstavio je osnove programa – Smanjit ćemo prirez sa 9% na 6%, a nakon dvije godine u potpunosti ga ukinuti. Jaska danas ima ozbiljan problem gubitka stanovnika. Nikada nismo iskoristili blizinu Zagreba, nego nam je ona uteg jer mladi ljudi najčešće nađu posao u Zagrebu i ostanu tamo živjeti. Od Jaske moramo napraviti ugodno mjesto za život, ali i grad u kojem ima radnih mjesta.

Tončić se dotaknuo i obrazovanja te najavio dovođenje visokoškolske ustanove na područje bivše vojarne, ali i naglasio da je u znanje potrebno ulagati od malih nogu te najavio dodatne nastavne programe u osnovnoj školi već od prvog razreda. Također, Tončić je najavio razvoj poljoprivrede i formiranje Jaskanske tržnice u Zagrebu, otkupnog centra za poljoprivredne proizvode i formiranje jaskanskih robnih marki, odnosno jaskanskog poljoprivrednog brenda.

HSS je posebno razradio i razvoj gospodarstva i turizma uz naglasak da blizinu Zagreba treba znati iskoristiti i pretvoriti je u prednost, a posebno to treba učiniti grad koji je na pruzi između Luke Rijeka i mađarske granice, prvi do glavnog grada Hrvatske. Filip Tončić na kraju je pozvao sve naše sugrađane da svoja razmišljanja podjele s HSS-om jer HSS-u je najvažnije upravo njihovo mišljenje.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript5 Comments on Filip Tončić predstavio zamjenike, HSS predstavio program

 1. tu i tamo // 27/04/2017 at 12:31 //

  smiješnooo na čelu s Klemničom koji to sve diktira a ovaj tzv.gradonačelnik tak radi hahahahahahah

 2. desničar // 23/04/2017 at 23:10 //

  ……,dali ste Hss konačno shvatili,što vaš grad potrebuje da obstane momentalno,s svojim sugrađanjima,koji se raseljavaju,ili će te voditi politiku osobnog interesa,istu kao i SDP,kojima je svejedno,od kuda lova,pa ,makar i iz “AMERIKE”,od vlastite im dijece.
  Nemaju oni osjećaj,oni su ko zmije,poleže i ne brine!!!!!

 3. desničar // 21/04/2017 at 21:49 //

  Dobro,onda vas usput podržavam.
  Možda vam usput sine još neka ideja,koju ćete usmeno ,javno moći podijeliti svojim glasačima ,do 21.05.2017.

 4. Dupe // 21/04/2017 at 00:18 //

  🤦🏻‍♀️

 5. Tupe // 20/04/2017 at 12:37 //

  🙋

Komentari su zatvoreni.

Filip Tončić predstavio zamjenike, HSS predstavio program

vrijeme za pročitati: 2 min
5