Dejan Juranić i Matija Fratrić HSS-ovi kandidati za zamjenike gradonačelnika Jastrebarskog

Jaskanski HSS iznenadio s mladim kandidatima

Dejan Juranić i Matija Fratrić bit će kandidati Hrvatske seljačke stranke Jastrebarsko za zamjenike gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima koji se održavaju u svibnju ove godine. Odlučio je tako jednoglasno sinoć Gradski odbor jaskanskog HSS-a čime je kompletiran tim na neposrednim izborima za gradonačelnika Jastrebarskog, za što je HSS-ov kandidat Filip Tončić.

Predsjednik jaskanskog HSS-a i kandidat za gradonačelnika Jaske Filip Tončić sinoć je kompletirao svoj tim za predstojeće gradonačelničke izbore. U tim su ušli dvojica mladih ljudi, ali dugogodišnjih HSSovaca koji su odlučili Jasku povesti na put rasta i razvoja. Dejan Juranić tajnik je Gradske organizacije HSS-a Jastrebarsko i član Županijskog odbora HSS-a Zagrebačke županije, jedan od najaktivnijih jaskanskih HSS-ovaca, aktivni je član u nekoliko udruga i sportskih klubova. Matija Fratrić mladi je Jaskanac kome je politika novost, ali mu je HSS duboko usađen u korijene. Izbor kandidata osvježenje je na političkoj sceni našeg grada. HSS na izbore izlazi u spoju mladosti i iskustva obzirom da je ranije kao nositelj HSS-ove liste izabran Boris Klemenić.

Predstavljanje kandidata i programa HSS-a Jastrebarsko održat će se idućeg tjedna, u srijedu 19. travnja s početkom u 20 sati u Izbornom stožeru HSS-a na Trgu kardinala Alojzija Stepinca u Jastrebarskom. HSS ovim putem poziva sve zainteresirane da se pridruže prezentaciji puta rasta i razvoja Jaske.19 Comments on Dejan Juranić i Matija Fratrić HSS-ovi kandidati za zamjenike gradonačelnika Jastrebarskog

 1. Zvončica // 21/04/2017 at 14:29 //

  nemasni..skoro si u pravu
  Ove godine nema kralja Fizike i to je točno…a što se tiće HSS-a, oni su ti pak odlučili prepustiti da komediju sam sa sobom i svojom kanditaturom za gradonačelnika napravi njihov bivši član RR,a da li su izvlačili šibice, nemam baš provjerene informacije, ali kad saznam javim….

 2. desničar // 14/04/2017 at 23:25 //

  …..a,što se tiče momentalnog gradonačelnika,dali je to znanje,ljubav,vjera,obitelj,njegov kraj,kada na svoj STUP SRAMA-fb zid,stavlja žalosnu sliku jednog Maria Lončara!
  Dali mu je pomogao ,oko bilo čega,kao gradonačelnik?
  Dali ga posjetio,tamo gdje se nalazi?
  Dali ZVONIMIR NOVOSEL razmišlja mozgom kokoške,,ili opasne zmije kad joj na rep staneš?
  Kako gospodin Novosel shvaća USKRS?
  NEKA SE SRAMI ,I NEKA SKINE” PRAŠAK”IZ SVOJEG MOZGA ,KAO I OBJAVU DOTIČNOG ,S SVOJEG ZIDA!!!!!!!!Skupljat bodove na ovaj način,ravno je “DIPLOMIRANOJ” samopromociji,veznog prometovanja!!!!

 3. desničar // 14/04/2017 at 22:34 //

  Gore dolje
  …ili,nadopuniti ću tvoj “ILI”
  Ne ovisim o bilo čijim obećanjima,i HSS-ov program je “možda”ostvariv,ali ovaj HSS-ov program su obična “laprdanja”
  Grad Jastrebarsko,kao i uprava i bez obzira na političku stranku,prvenstveno mora imati osjećaj poduzetništva,
  Taj osjećaj dolazi prvenstveno od kućnog praga,ljubav prema kraju i domovini,a da bi to imao,mora najprije ispitat tržište,prvenstveno oko sebe.Zatim zaključiti,s čime i s kojim proizvodom će imati najbolju dobit,za sebe i svoju obitelj-(općinu).
  Većinu ljudi zanima,nažalost,tko je tko,a mene zanima PROGRAM,kao čistokrvnog desničara.
  O gradu “budućnosti” ne brine očito nitko,a pogotovo ne oni koji bi istinski morali(HSS).
  DAKLE,svega tu ima —NEOLIBERISTA,BALKANOSOCIJALISTA,BALKANOKAPITALISTA,NOSTALGIČARA,JUGOSLOVENA,…ostalih zgubidana,ali nigdje pravog čuvara obitelji i domovine.Kako u gradu ,tako i u županiji.
  Eto pošto ovaj portal pripada HSS,moj izazov u ring,od točke do točke ću dokazati i obrazložiti,što valja ,ili ne valja!!!!

 4. Gore i dolje // 14/04/2017 at 19:46 //

  Slazem se Desnicaru, nigdje ne vidim onakvih obecanja kao prije 8 godina. Ali mozda je to dobro? Mozda smo nas dvoje naviknuti da nam se obecava a na kraju nista od toga? Mozda je ovo prvi puta neki program koji se zaista moze ispuniti… ili …

 5. desničar // 14/04/2017 at 19:08 //

  ….evo ,samo dva dana se veselih mladima,kad ono,čitajući njihov program,i pročitah dokraja,i….zeleni listić ravno,u zelenu kantu.
  Čini mi se ,ako ovako nastave ostali kandidati,hitro nabavljam plavu,crvenu i ..kantu za smeće.

 6. Goga M. // 13/04/2017 at 14:51 //

  Mislim da Jaska treba osvježenje, nova lica. Možda su ovi dečki baš to! Čestitam na hrabrosti, sretno. Moj glas imate.

 7. Komentar // 13/04/2017 at 13:14 //

  Mladost,pozitivna energija

 8. kakvi likovi, hahaha smiješno, za ove je Kralj Fizika stručnjak i faca

 9. Sveti savo // 13/04/2017 at 12:40 //

  Jedini normalni čovjek među njima je Matija. Jedino kaj ga budu potrošili. Šteta za njega. Bolje da se malo sačuvao za budućnost…

 10. Nemasni // 13/04/2017 at 11:51 //

  Ove godine nema kralja Fizike, pa je HSS odlučio napraviti komediju sa svojim kandidatima. Nije mi jasno po kojem su ih ključu izabrali. Nistu valjda izvlačili šibice?

 11. MIrko B. // 13/04/2017 at 11:35 //

  Tragedija od kandidata…od onog za gradonačelnika do zamjenika…može li gore? Uništili buju do kraja jaskanski HSS

 12. micamaca // 13/04/2017 at 09:14 //

  Ajde da i južna zona ima nekoga! možda nas onda konačno ne bude toliko gazili. Matija ne daj se!

 13. Mira // 13/04/2017 at 09:11 //

  ima izreka: “Na mladima svijet ostaje” kao i “Mladi pokreću svijet”. Budimo sami prema sebi iskreni i priznajmo da su se neki umorili. Koliko god mi bili dobri s “umornima” nažalost to je tako. Mladi Hssovci su nešto novo i po meni vrlo pozitivno u našem gradu. Koliko sam uspjela pratiti Tončića bio je vrlo aktivan vijećnik i pametan je dečko, Juranić je prošle godine javno zaštitio ljude u svojoj ulici, dok Fratrića znam kao poštenog i dobrog dečka koji se je nedavno proslavio u kvizu na televiziji. I svi mi se čine bez dlake na jeziku. Ne želim ih uspoređivati s ostalima, ali možda jaska treba takve ljude.

 14. masni // 13/04/2017 at 08:40 //

  pa ovo je tragedija… Fratrić je dobar i pošten dečko, ali ovaj Juranić…

 15. Tupe // 12/04/2017 at 23:15 //

  Hm….bar imaju kose na glavi.

 16. desničar // 12/04/2017 at 23:05 //

  ….ajde ,pomozi bože,ovima barem nisu DIPLOME upitne,mladi su,i daj bože da ih roditelji nisu inatom odgojili,mržnjom prema drugima i drugačijima,i da počnu od maloga stvarat=kućni prag,njihov kraj,domovina!!!!!NEKA NE GRADE GRAD BUDUĆNOSTI(to nije njihova briga),već sadašnjosti. T U R I Z A M,T U R I Z A M,ali drugačiji,ili bilo kakav,biti će bolji nego dosadašnji.

 17. Nada // 12/04/2017 at 15:53 //

  Konačno mladi! Uz dužno poštovanje ali dosta bi bilo starih faca!

 18. renato // 12/04/2017 at 15:49 //

  Ajmooooooooooooo

Komentari su zatvoreni.

Dejan Juranić i Matija Fratrić HSS-ovi kandidati za zamjenike gradonačelnika Jastrebarskog

vrijeme za pročitati: 1 min
19