2. dio: “Tko laže, a tko govori istinu”

Press konferenciji jaskanskog HDZ-a, nakon koje smo objavili priopćenje koje je naša redakcija primila, spomenimo i „početak“ zbog kojeg je i došlo do navedene press konferencije.

Novine i portal Jaska.hr, odnosno njihova Internet stranica www.jaska.com.hr objavile su početkom tjedna vijest s naslovom „HDZ laže i obmanjuje ljude, a želi upravljati gradom“, gdje između ostaloga stoji da HDZ-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika Miroslav Cvetić više nije vlasnik i direktor tvrtke Piko d.o.o. Spomenuti tekst govori kako HDZ svog kandidata lažno predstavlja, a kao dokaz da je tome tako priložena je preslika iz sudskog registra za tvrtku Piko d.o.o. u kojoj se Cvetić nigdje ne spominje.

Tekst navodi kako je iz sudskog registra vidljivo da je vlasnik tvrtke Piko d.o.o. za uzgoj i proizvodnju peradi iz Volavja zagrebačka tvrtka Terra vino, a direktori Pika su Ivan Valentić i Vice Skelin.

U samom članku spominje se i drugi kandidat za zamjenika Krešimir Čunko, kojeg se okarakteriziralo kao državnog činovnika koji je u 15 godina napredovao samo do voditelja odjela, a HDZ ga želi promovirati kao eksperta, što je po autoru članka kontradiktorno.

U nastavku se govori i o HDZ-ovu kandidatu za gradonačelnika Tomislavu Preprotiću, kojemu se zamjera da je većinu svog radnog vijeka državni činovnik, a za kojeg autor članka smatra da nema dovoljno političkog iskustva za poziciju za koju se kandidira.

I tako je predizborna kampanja u našem gradu opet krenula prepucavanjima, kao što smo i navikli. Program koji bi nam pokazao što nam budućnost donosi, još nismo vidjeli.7 Comments on 2. dio: “Tko laže, a tko govori istinu”

 1. Hrvat // 23/04/2017 at 19:09 //

  Ovi momentalno su najsposobniji a najveći su im uspjesi pokrast groblja i mrtvačnice a jedan od boljih bisera su im najprije radit nogosupe pa nakon toga za koju godinu kopat kanalizaciju ispod tih nogostupa kao sta su počeli u petrovini vjerojatno ce tako i u ostalim mjestima.

 2. nesposobni // 21/04/2017 at 21:36 //

  ZVONČICA
  nemoj se ljutiti,ali iz osobnog iskustva,bez interesa osobnog,imam pravo dati ,osobni zaključak karakteristika navedenih!Ovaj portal je umjerenog stila,prilagodljiv svima ,pa takoi meni.Dali ćeš me razumijeti,tako mi je svejedno.
  Moj favorit u izboru za gradonačelnicu Zagreba je ,BRUNA ESIH,a u Jasci Boris Klemenić,stoga ću ovaj puta očito glasat(nažalost),samo za listu vijeća!!!!Osim toga,HSS ima momentalno dobar rejting,i tvrdim da je to zbog BORISA!!!!

 3. Zvončica // 21/04/2017 at 13:43 //

  nesposobni..ne barataš baš točnim podacima…obmanjuješ javnost…selektivno pristupaš opisima gore navedenih osoba.Provjeri neke stvari prije nego ih izneseš u javnost, pa makar to bilo i na forumu..

 4. Sposobni // 10/04/2017 at 00:24 //

  Nesposobni,
  I onda je svizac zamotao čokoladu….

 5. nesposobni // 09/04/2017 at 23:49 //

  …..,a vi HSS,ovci,i ne svi,ali većina ,veliko …DA…,plovite ,kud vas voda nosi.Čekate ,kao i uvijek,mirnu uvalu,dobru fotelju,bez obzira ,tko je gazda.
  Vi ste,ali zaista pravi pravcati,ne UKRUHOSIJEDI,već “UHLJEBI”!!!!!

 6. nesposobni // 09/04/2017 at 23:26 //

  Zaboravih Pavlakovića,
  uistinu se pitam,zbog čega je toliko uporan,kad ima sigurno radno mijesto,i financijski mu nije potreba.
  Vjerujem da ima ljubav prema svom kraju,kao i čežnju da pomogne svojoj općini,ali nezna agresivno GALAMIT na štetočine!!!!!!
  Niti mi je rod,niti mi je dom,ali on ZNA,samo potrebuje dobre suradnike,jer “SKUTARI”,ili periferija su ti ,koji su generacijama bili svugdje,i po jami ,i po bregima!!!!!

 7. nesposobni // 09/04/2017 at 23:06 //

  Meljete na svoj mlin,TU I TAMO!!!!!!
  AJMO OVAKO:
  Cvetić—–stvorio,napravio ,zaposlio ljude,voli svoj kraj,nebitno ,ali uistinu po standardima EU,tko je vlasnik PIKO!!!
  Preprotić—–Jaskanac,arhitekta,a voli OPĆINU,nije samostalni poduzetnik,ali uči ,slušati i logičar je!!!
  Klemenić…….bez fakulteta,osjeća bilo ,cijele općine,negdje je prgav,ali nije osvetoljubiv!!!!
  Novosel—–gradski dečko,bez iskustva,osim u svojoj stranci,nigdje nije radio.Stranački dakle,ali inatljiv,prgav,osvetoljubiv,agresivan,prema drugima i drugačijima!!!!
  Filip Tončić—–nepoznato,prilagodljiv svemu i svakome,kao i svačemu.Nema stava,a kraj ne poznaje.
  Lafter……želi uporno štengu više,gdje god!!!!
  Čunko…..,kao što tekst piše,nije mogao napredovati,naravno među bandom.Ima šanse!!!!
  Neka bude ,kako bude,ali nedaj bože ,nikad više inatljivih,ali zaista bilo gdje u razvoju grada Jaske!!!!
  Što se tiče “novinara”Jaskanskih,ovo je velika uvrijeda,školovanim novinarima,šire i više!Gospodin živi od pljuvanja po svemu i svačemu,takav mu je cijeli njegov život.Okusio je on to u svom životu,ali eto,krpelja ima svugdje!!!!!

Komentari su zatvoreni.

2. dio: “Tko laže, a tko govori istinu”

vrijeme za pročitati: 1 min
7