Da li je natječaj za direktora razvoja gradske tvrtke namješten?

Nedavno smo objavili članak o novom radnom mjestu u gradskoj tvrtki Ceste Jastrebarsko (http://www.jaska.eu/pocetna/702-ceste-jastrebarsko-otvaraju-novo-radno-mjesto), a danas vam donosimo i materijale o sumnji u regularnost natječaja.

Primili smo zanimljivu sliku koja dokazuje prisan odnos između gradonačelnika (čitaj poslodavca) grada Jastrebarsko Zvonimira Novosela i jednog od kandidata za radno mjesto „Direktor razvoja i tehničke pripreme“, koji koliko neslužbeno saznajemo je i postao novi direktor razvoja prije završetka natječaja.

Ništa nema sporno u tome da dvije osobe imaju lijepi prijateljski odnos, ali dok je jedna od tih osoba gradonačelnik grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel, a druga neslužbeno novi direktor razvoja Alen Vučina, tada se postavlja pitanje da li je natječaj za radno mjesto direktora razvoja namješten ili ne?

Također, ništa manje važno nije da je Alen Vučina šogor od zamjenika gradonačelnika grada Jastrebarsko Domagoja Šlata.

Razgovor koji se je izvršio na društvenoj mreži Facebook jasno pokazuje da su dotične osobe više nego dobri prijatelji, a datum tog razgovora je 1. kolovoza 2013., pet dana prije objave natječaja.

Smatrate li da je natječaj namješten?

U međuvremenu, danas 20. kolovoza 2013., na novom radnom mjestu je i novi direktor tvrtke Ceste Jastrebarsko, Renato Molc, inače nekadašnji predstavnik Zagrebačkog holdinga, podružnice Zrinjevac.

Nova tvrtka Ceste Jastrebarsko ima i novog predsjednika upravnog odbora, koji će za cijelo vrijeme trajanje mandata primati redovitu mjesečnu naknadu u visini od 1.200,00 kn, a na tu funkciju imenovan je Josip Cuković (imenovanje od strane gradonačelnika), dok u drugoj gradskoj tvrtki Vode Jastrebarsko tu funkciju ponovno obnaša Ivan Budišćak (također imenovanje od strane gradonačelnika Novosela), te također za svoj „rad“ prima naknadu.

Foto:Facebook

novosel_vucina_2013

 1 Povezane vijesti

  1. Nova sramota jaskanskog športa! | Jaskanski portal Jaska.eu - "tu i tamo"

Komentari su zatvoreni.

Da li je natječaj za direktora razvoja gradske tvrtke namješten?

vrijeme za pročitati: 1 min
1